Search
Filters
Close

Computer Gebruikt

De computers die Device.nl verkoopt zijn al eerder gebruikt. Deze tweedehands producten worden opgekocht van bedrijven en instellingen die ze eerder aangeschaft, en altijd goed onderhouden hebben. Deze computers worden daarna door onze asset recovery faciliteit volledig nagekeken. Vervolgens worden de computers opgeschoond, dit wil zeggen dat alle bestanden en gegevens van de vorige eigenaar zorgvuldig verwijderd worden, waarna de nieuwste software op de computers gezet wordt.

Daarnaast worden de gebruikte computers volledig gereinigd en eventueel defecte onderdelen vervangen door nieuwe originele onderdelen. Tenslotte worden alle computers getest. Iemand heeft de computer gebruikt die je bij Device.nl koopt maar door de volledige recovery van de gebruikte computers zijn deze niet van nieuwe te onderscheiden.

Computer gebruikt maar van uitstekende kwaliteit

De gebruikte computers van Device.nl zijn van uitstekende kwaliteit, ook al is het geen splinternieuw exemplaar. Niet alleen zijn onze computers daarom stukken goedkoper, je draagt ook nog eens bij aan een beter milieu door vermindering van afval. Een gebruikte computer een tweede leven inblazen is niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor het milieu!


Wij zijn zeker over de kwaliteit van de gebruikte computers die wij op de site aanbieden.

Om deze reden kunnen we dan ook 12 maanden garantie geven na aankoop. Heeft je computer een technisch defect tijdens de garantie periode? Dan repareren we deze kosteloos als mogelijk, of krijg je van ons een nieuwe!

Gebruikte computer van device.nl

Een computer van Device.nl heeft velen voordelen. Wij hebben ze overzichtelijk op een rij gezet.

  •          Computers zijn altijd in de aanbieding
  •          In vergelijking met een nieuwe Computer tientallen procenten goedkoper
  •          Duurzaam en goed voor het milieu
  •          Volledig gecertificeerd
  •          12 maanden garantie

Ook al is de computer gebruikt, wij zijn er zeker van dat er voor iedereen een mooie gebruikte computer te vinden is in onze webshop. Heb je vragen over ons aanbod, neem dan gerust contact met ons op.