Zoek
Filters
Close

Contact

Hulp nodig bij een aankoop? Of al een product gekocht en daarover een vraag? Wat je vraag ook is, bij Device.nl helpen wij je graag. Hier vind je de verschillende manieren waarop je contact met ons kan opnemen.

Hulp bij aankoop

Op zoek naar een refurbished product en heb je een vraag over één van onze producten, of zou je graag bericht willen krijgen wanneer een product op voorraad komt? Neem dan contact met ons op.

Telefonisch

Op werkdagen tussen 09:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar via 023 - 888 01 00

E-mail

Zet je jouw vragen liever rustig uit in een e-mail dan is dat ook mogelijk. Wij zorgen er voor dat je (op werkdagen) binnen 48 uur een reactie van ons krijgt. Je e-mail stuur je naar info@device.nl of vul het onderstaande formulier in.

 


 

Klantenservice

Heb je al een product besteld en heb je een vraag over bijvoorbeeld de (na)levering of de betaling? Of heb je een vraag over jouw account? Ook dan zijn we je graag dienst. We verzoeken je het bestelnummer bij de hand te houden om je zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

023 - 88 01 00 of mail naar info@device.nl of vul het onderstaande formulier in.

 


 

Klachtenafhandeling 

Heb je een klacht over een product of onze service dan horen wij dat graag. Zo kunnen wij onze producten en diensten verder verbeteren. Indien je een klacht per e-mail stuurt zullen wij inhoudelijk reageren (op werkdagen) binnen 48 uur. Mocht je jouw klacht per telefoon doorgeven, dan krijg je daar binnen 48 uur een telefonische (of indien gewenst schriftelijke) inhoudelijke reactie op.

Device.nl
T.a.v. Klachtenafhandeling
Waarderweg 60
2031 BP Haarlem

Mocht een ingediende klacht niet naar tevredenheid opgelost worden, dan kan er een beroep gedaan worden op de Geschillencommissie Thuiswinkel. Meer informatie hierover vind je op de website www.sgc.nl. Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

 


 

Algemene gegevens

Vestigingsadres:

Naam ondernemer: Sims Lifecycle Services B.V.
Handelend onder de naam:
-Device.nl
Waarderweg 60
2031 BP Haarlem
Tel: 023 - 888 01 00
Email: info@device.nl

Kamer van Koophanel: 34104969
BTW nummer: NL807794491B01

*
*
*
*