Search
Filters
Close

Desktop Aanbieding

Ben je op zoek naar een goede desktop aanbieding? Device.nl heeft een grote voorraad refurbished desktops. Deze desktops worden aangeboden voor scherpe prijzen. De reden dat we desktops voor tientallen procenten goedkoper kunnen aanbieden is dat dit gebruikte desktops zijn die we van bedrijven en instellingen kopen. Wij zorgen ervoor dat deze desktops van hoge kwaliteit en altijd goed onderhouden zijn.

Als de desktops bij ons binnen komen, zorgen we ervoor dat ze volledig opgeschoond worden. Eerst brengen we ze naar een asset recovery faciliteit waar de apparatuur data veilig wordt gemaakt, zodat alle bestanden en gegevens van de vorige eigenaar niet meer op de desktop staan. Hierna wordt het apparaat zowel van binnen als van buiten compleet gereinigd. Als er onderdelen defect zijn of in slechte staat, dan worden deze direct vervangen door nieuwe originele onderdelen. Ten slotte worden de desktops getest. Hierdoor kunnen we jou een goede desktop aanbieding doen.

Omdat wij heel zeker zijn van de kwaliteit van de desktops die wij leveren, geven we standaard 12 maanden garantie op alle producten. Tevens zijn we één van de weinigen in Nederland die tot de Microsoft Authorized Refurbishers behoren!

Ook voor jou een goede desktop aanbieding

Natuurlijk hebben we voor jou ook een goede desktop aanbieding. Echter, waar moet je op letten bij de aankoop ervan? Het is belangrijk dat je nadenkt waarvoor je de desktop gaat gebruiken. Gewone dagelijkse werkzaamheden (mailen, surfen op het internet, tekstverwerking) of wil je ook eigen muziek maken, films bewerken of gebruik maken van Photoshop? Zorg dat jouw behoeften aansluiten op de capaciteit van de desktop waar je voor kiest. Let dus met name op de grootte van de monitor, de processor, het geheugen en de harde schrijf. Als je hier vragen over hebt, kan je altijd bij ons terecht en helpen wij je graag de juiste keuze te maken! Neem gerust contact met ons op!