Zoek
Filters
Close

Goedkope computers

Goedkope computers zijn eenvoudig te vinden, maar heb je dan ook een goede computer? Bij Device.nl bieden we beide aan! Onze werkwijze is erg simpel, maar zorgt er wel voor dat wij kwalitatieve computers tegen gereduceerd tarief kunnen aanbieden. Eerst kopen we gebruikte producten bij organisaties die deze altijd goed onderhouden hebben. Vervolgens laten we onze zogenaamde IT-magie spreken en knappen we de producten waar nodig helemaal op. Deze producten gaan naar de asset recovery facility waar alle data van de eerdere gebruiker vakkundig wordt verwijderd. Daarna testen we met een kritisch programma hoe de losse onderdelen functioneren. Als we erachter komen dat een onderdeel minder goed presteert, vervangen we deze met een nieuw onderdeel. Tot slot maken we het product van binnen en buiten schoon en bieden we deze tegen een lage prijs aan.

Goedkope computers zijn goed voor het milieu!

Dit is wellicht niet de voornaamste reden om goedkope computers aan te schaffen, maar toch mooi meegenomen. Je kunt je wel voorstellen dat wanneer er steeds spiksplinternieuwe computers worden verkocht, dit voor meer afval zorgt op de lange termijn. Door een zogenaamde refurbished computer via Device.nl aan te schaffen, zorg je ervoor dat er minder afval in omloop is. In een tijd waarin steeds duidelijker wordt dat onze huidige manier van leven schadelijk is voor het milieu, moet dit toch een goed gevoel geven. Een beter milieu begint bij jezelf!

 

Goedkope computers kopen

Ben je op zoek naar een goedkope computer maar twijfel je nog voor welk exemplaar je moet kiezen? Stel jezelf dan eerst de vraag wat je ermee wilt gaan doen. Ben je een intensieve gebruiker en draai je zware programma’s of gebruik je een computer alleen om je mail te lezen en een tekst uit te typen? Neem voor vragen hierover gerust contact op met onze klantenservice. Ben je er al uit? Neem dan een kijkje in onze webwinkel om te zien of er goedkope computers voor je bij zitten!