Zoek
Filters
Close

Goedkope laptops

Ben je op zoek naar een goede laptop voor een scherpe prijs? Dan zijn de goedkope laptops van Device.nl wat voor jou! Wij kunnen onze laptops zo goedkoop aanbieden omdat we kwalitatieve en goedonderhouden laptops inkopen van bedrijven en instellingen en deze volledig reinigen. Daarnaast zorgen we er natuurlijk voor dat alle bestanden en gegevens van de vorige eigenaar op een veilige manier worden verwijderd. Met deze refurbished laptops ben je stukken goedkoper uit. Een ideale oplossing voor studenten, thuisgebruikers, scholieren of startende ondernemers!

Aangezien het aanbod van goedkope laptops ontzettend groot is, helpen we jou graag een handje bij het maken van de juiste keuze. Bedenk daarom goed waarvoor je jouw laptop zal gaan gebruiken. Gebruik je de laptop met name om te surfen op het internet, te mailen of teksten te verwerken in Microsoft Office? Of wil je bijvoorbeeld ook zelf muziek maken, websites bouwen of gamen? Device.nl heeft voor elk type gebruiker een goede maar goedkope laptop. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op!

Er zijn een aantal standaard punten waarop gelet kan worden bij aanschaf van een laptop:

  • Processor: Kies voor een laptop met een AMD E1 of Intel Celeron als je de laptop gaat gebruiken voor dagelijkse werkzaamheden. Voor iets intensiever gebruik, kies dan voor een Intel i3 of i5 processor. Wil je ook gamen of maak je bijvoorbeeld gebruik van Photoshop, ga dan voor een processor met SSD-schijf.
  • Scherm: De beste grootte van het scherm is volledig afhankelijk van wat je zelf fijn vindt. Wil je de laptop meenemen, kies dan voor een klein scherm. Wil je veel films kijken op de laptop, kies dan voor een groter scherm.

Geheugen: Een geheugen van 4GB is uitstekend voor normaal gebruik. Als je de laptop wat intensiever gaat gebruiken, kies dan voor een laptop met 8GB geheugen.


Goedkope laptops kopen

Heb je niet de middelen om een splinternieuwe laptop aan te schaffen, dan zijn de goedkope laptops van Device.nl een perfecte uitkomst. Naast een breed aanbod laptops hebben we ook een groot assortiment pc’s, notebooks, computers en monitoren. Neem snel een kijkje in onze webshop of neem contact met ons op als je vragen hebt.