Search
Filters
Close

Goedkope monitor

Op zoek naar een goedkope monitor? Door onze werkwijze hebben we de mogelijkheid om monitors aan te bieden tegen een sterk gereduceerd tarief. Wij kopen een reeds gebruikte maar goed onderhouden monitor van een bedrijf of organisatie. Vervolgens checkt onze technische dienst of alle onderdelen nog goed werken en testen ze de monitor. Bij het minste of geringste worden onderdelen vervangen zodat het scherm weer als nieuw is. Bovendien maken we de monitor helemaal schoon, zodat deze niet alleen technisch in orde is, maar ook nieuw oogt. Hierdoor kunnen wij het product ver onder de originele prijs aanbieden.

Goedkope monitor garantie

Wij staan in voor de kwalitatief van al onze producten. Onze asset recovery faciliteit behandelt elk product met zorg en herstelt de kwaliteit van alle hoogwaardige onderdelen. Daarom geven wij 12 maanden garantie na aankoop van de monitor. Als deze in de garantieperiode kapot gaat door technische gebreken, herstellen wij het product waar mogelijk, en anders krijg je van ons een nieuwe monitor!

Goedkope monitor kiezen

De belangrijkste vraag bij de aanschaf van een monitor, is natuurlijk welke je kiest. Tegenwoordig zijn ze verkrijgbaar in alle vormen en maten, de één nog scherper dan de ander. Bij het uitkiezen raden we aan om na te denken waar je de monitor voor wilt gebruiken. Surf je alleen op het internet en wil je dat de computer zo min mogelijk ruimte in beslag neemt? Dan is een klein formaat ideaal en hoeft het beeldscherm niet de hoogste resolutie te hebben. Ben je een gamer of bewerk je foto’s als hobby? Dan is een groot scherm waarbij elke pixel haarscherp in beeld komt erg belangrijk. Houd hier dus rekening mee bij de aanschaf.

Goedkope monitor kopen

Ben je op zoek naar een goedkope monitor maar ben je er nog niet uit welke? Neem dan gerust contact met ons op voor gratis en vrijblijvend advies. Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken. Heb je hier geen hulp bij nodig? Neem dan een kijkje in onze webwinkel en bestel direct een goedkope monitor!