Zoek
Filters
Close

Goedkope PC

Zoek je een kwalitatieve maar goedkope pc? Device.nl heeft de mogelijkheid om goedkope pc’s aan te bieden voor studenten, thuisgebruikers, scholieren ondernemers of voor iedereen die hiernaar op zoek is. Wij kopen een goed onderhouden pc van grote organisaties en instellingen en gaan er dan zelf mee aan de slag. Allereerst zorgen we dat alle bestanden en gegevens van de oude eigenaar zijn verwijderd. Vervolgens zorgen we ervoor dat het apparaat van binnen en van buiten wordt gereinigd. Tot slot lopen we alle onderdelen stuk voor stuk na om te zien of deze nog naar behoren functioneren. Bij een klein mankement vervangen we het onderdeel direct door een nieuw, origineel onderdeel. Uiteindelijk is de pc 100% technisch in orde en voelt deze als nieuw aan.

Goedkope PC uitkiezen

Er bestaan zeer veel verschillende pc’s, zodat de kans aanwezig is dat je door de bomen het bos niet meer ziet. De belangrijkste vraag die je jezelf moet stellen, is wat je met de computer wilt doen. Wanneer je alleen zo nu dan een website bezoekt en teksten verwerkt, is een goedkopere pc met wat minder capaciteit geschikter dan een veel zwaardere variant. Wanneer je echter games wilt spelen en zware programma’s zoals Photoshop of een filmbewerkingsprogramma wilt gebruiken, dan is een pc met meer capaciteit vereist. Je kunt contact met ons opnemen voor advies op maat, zodat we de computer kunnen uitkiezen die het beste bij jouw behoefte past!

 

Goedkope PC kopen

Een goedkope pc van Device.nl is een uitstekend alternatief voor de dure, splinternieuwe variant. Onze zogenaamde refurbished pc’s worden als nieuw ervaren en doen nauwelijks onder aan de nieuwe variant. Wij zijn zo overtuigd van onze producten, dat we maar liefst 12 maanden garantie geven. Neem snel een kijkje in onze webwinkel of neem voor vragen contact met ons op via het contactformulier!