Zoek
Filters
Close

Laptop Aanbieding

Bij Device.nl zijn alle laptops in de aanbieding. Dit is niet zo gek, aangezien wij door onze manier van werken kwalitatief goede laptops tegen een scherpe prijs kunnen aanbieden. Wij kopen namelijk laptops van bedrijven en instellingen, die kwalitatieve laptops hebben aangeschaft en altijd goed onderhouden hebben. Hierna passen wij onze IT-magie toe. Dit houdt in dat we de laptops veilig maken en ervoor zorgen dat alle gegevens en bestanden van de voormalige gebruiker niet langer op de laptop staan. Daarna worden de laptops grondig getest en van binnen en buiten gereinigd. Vanzelfsprekend vervangen we defecte onderdelen van de laptops door originele nieuwe onderdelen. Hierdoor kunnen wij onze laptops tientallen procenten goedkoper aanbieden dan wanneer je een nieuwe laptop zou kopen.


Met het aanbieden van deze refurbished laptops kan Device.nl altijd een goede prijs aanbieden voor kwalitatief goede laptops. Daarnaast zijn wij een van de weinige Microsoft Authorized Refurbishers in Nederland. Dus ben jij op zoek naar een laptop aanbieding? Dan ben je bij Device.nl aan het juiste adres:

  •          Laptops zijn altijd in de aanbieding
  •          In vergelijking met een nieuwe laptop tientallen procenten goedkoper
  •          Duurzaam en goed voor het milieu
  •          Volledig gecertificeerd
  •          12 maanden garantie


Laptop aanbieding met kwaliteit!

Er is altijd een goede laptop aanbieding voor jou, en je krijgt ook nog eens 12 maanden garantie na aankoop van een laptop. Dit kunnen wij doen omdat we heel zeker zijn van de kwaliteit van onze refurbished laptops. Daarnaast hebben wij niet alleen laptops in de aanbieding, maar ook monitoren, pc’s en meer.


Met name voor studenten, thuisgebruikers, scholieren of startende ondernemers zijn de laptop aanbiedingen van Device.nl erg interessant. Neem snel een kijkje in onze webshop om te zien of er iets voor je bij zit. Als je vragen hebt kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.