Search
Filters
Close

Laptop Gebruikt

Ben je niet op zoek naar een splinternieuwe laptop maar een laptop die al eerder gebruikt is? Dan ben je bij Device.nl aan het juiste adres. Wij verkopen gebruikte laptops die volledig schoongemaakt, nagekeken, getest en voorzien zijn van de nieuwste software. Iemand heeft de laptop gebruikt die jij bij Device.nl koopt maar door onze service zijn ze niet van nieuw te onderscheiden.

Laptop gebruikt = refurbished laptop

Deze gebruikte laptops worden ook wel refurbished laptops genoemd. Dit betekent dat wij onze gebruikte laptops inkopen vanuit het bedrijfsleven en een tweede leven inblazen. De kwaliteit van de producten kunnen we garanderen. Je krijgt dan ook 12 maanden garantie bij aankoop van een gebruikte laptop bij Device.nl. De ingekochte gebruikte laptops worden volledig gereinigd van binnen en van buiten. Daarnaast worden alle bestanden en gegevens van de vorige eigenaar van de laptop veilig verwijderd en wordt de laptop getest. Mochten er onderdelen defect zijn, dan worden deze vanzelfsprekend direct vervangen door nieuwe originele onderdelen. Tot slot wordt de nieuwste software geïnstalleerd en voelt de laptop aan als herboren. Door onze service behoren we tot het handjevol Microsoft Authorized Refurbishers van Nederland.

Laptop gebruikt en goed voor het milieu

Niet alleen is de aankoop van een gebruikte laptop veel goedkoper dan wanneer je een gloednieuwe laptop koopt, het is ook nog eens goed voor het milieu! Dit komt omdat er door hergebruik van laptops minder afval in omloop is. Door laptops op te knappen en een tweede leven te schenken, zijn de kosten dus niet alleen lager maar je draagt ook nog eens bij aan een beter milieu.

Gebruikte Laptop kopen

Ook al is de laptop gebruikt, wij zijn er zeker van dat er voor iedereen een mooie gebruikte laptop te vinden is in onze webshop. Heb je vragen over ons aanbod gebruikte laptops, neem dan gerust contact met ons op.