Zoek
Filters
Close

Over Device

Device.nl biedt refurbished smartphones, tablets, laptops, desktops, monitoren en andere accessoires aan die vaak korte tijd zijn gebruikt door bedrijven en instellingen. Deze verkeren doorgaans in een prima staat en zijn goed onderhouden. Toch vervangen bedrijven om de paar jaar de IT- of telecomapparatuur. Device neemt deze producten vervolgens in en biedt deze als Refurbished product weer aan.

Onze werkwijze

Uitgebreide check
Elk product dat binnenkomt bij Device inspecteren we eerst uitvoerig. We bekijken de staat van het product en halen alle data en programma’s eraf. 

Grondige schoonmaak
Vervolgens maken we de apparatuur vanbinnen en buiten helemaal schoon. Zo blijven er bijvoorbeeld geen stofdeeltjes zitten en ziet je smartphone of laptop er aan de binnen- én buitenkant weer als nieuw uit.

De laatste software
Device is een Microsoft Authorized Refurbisher. Zo ben je verzekerd dat op al onze lap- en desktops de laatste software is geïnstalleerd en ontvang je support als dat nodig is.

De ultieme test
Het belangrijkste is natuurlijk dat je smartphone, tablet of computer helemaal perfect werkt. Ons testteam laat daarom geen manier onbenut om alles uitvoerig te testen voordat we het aanbieden in onze webshop.

Sims Recycling Solutions

Device.nl is onderdeel van Sims Recycling Solutions, het grootste bedrijf ter wereld in hergebruik en recycling van electronica.