Zoek
Filters
Close

PC Aanbieding

Device.nl beschikt over hele mooie aanbiedingen op kwalitatief goede pc’s. Dat onze pc’s zo scherp geprijsd zijn komt doordat wij refurbished pc’s verkopen. Je zou kunnen zeggen dat onze pc’s altijd in de aanbieding zijn. Onze voorraad pc’s is afkomstig uit het bedrijfsleven en wij blazen deze weer nieuw leven in. De gebruikte pc’s worden grondig opgeschoond, alle bestanden en gegevens van de vorige eigenaar worden veilig verwijderd. Daarna worden de pc’s volledig getest en zowel van binnen als van buiten gereinigd. Als we tegen onderdelen aanlopen die defect zijn of niet meer optimaal werken, worden deze direct vervangen door de originele nieuwe onderdelen. Door een kleine investering in nieuwe onderdelen kunnen de pc’s voor een scherpe prijs weer terug in de markt.

Omdat wij heel erg zeker zijn van de kwaliteit van onze aanbieding pc’s, krijg je bij aankoop van een pc bij Device.nl maar liefst 12 maanden garantie. We mogen ook zeggen dat we bij het handje vol Microsoft Authorized Refurbishers in Nederland behoren.

Wij zijn er zeker van dat er voor iedereen een mooie pc aanbieding te vinden is in onze webshop. Heb je al een goede pc aanbieding gevonden op onze site? Bestel dan direct online! Wil je eerst iets meer weten over onze pc’s neem dan gerust contact met ons op.

PC aanbieding en goed voor het milieu

Met aanschaf van een refurbished pc draag je ook nog eens een steentje bij aan een goed milieu. Niet per se omdat deze pc’s zuiniger omgaan met energie, maar met name omdat er minder afval in de omloop is door gebruikte pc’s een tweede leven in te blazen. Door het aanschaffen van een refurbished pc denk je dus niet alleen aan jouw portemonnee, maar ook aan het milieu. Een goed gevoel en een goede pc aanbieding!