Zoek
Filters
Close

PC Gebruikt

Device.nl heeft een groot aanbod aan gebruikte pc’s. Maar ook al is de pc gebruikt, is dit niet te zien of te merken aan de kwaliteit. Wij verkopen namelijk refurbished pc’s. Dit houdt in dat wij gebuikte pc’s inkopen van bedrijven en instellingen en volledig herstellen, zodat de gebruikte pc niet meer te onderscheiden is van een nieuwe. Wij zijn dan ook zo zeker van de kwaliteit van onze gebruikte pc’s dat we 12 maanden garantie geven na aankoop van een gebruikte pc.
 

PC gebruikt maar toch als nieuw

Jouw pc is gebruikt maar toch als nieuw. Hoe kan dit? Zal je je afvragen. De ingekochte gebruikte pc’s worden naar onze asset recovery facility gebracht. Door ons team worden alle bestanden en gegevens van de vorige eigenaar verwijderd en vervolgens wordt de pc van binnen en van buiten volledig gereinigd. Maar dat is niet alles. De pc wordt getest en waar nodig worden defecte of beschadigde onderdelen vervangen door nieuwe originele onderdelen. Tevens wordt ook de allernieuwste software geïnstalleerd. Hierdoor zijn de gebruikte pc’s van Device.nl weer zo goed als nieuw en kunnen we jou een gebruikte pc aanbieden die niet te onderscheiden is van een nieuwe pc.
 

Gebruikte pc is goed voor het milieu en de portemonnee

Omdat wij gebruikte pc’s weer herstellen als nieuw, kunnen we ze tientallen procenten goedkoper aanbieden. Bovendien is de aankoop van een refurbished pc ook nog goed voor het milieu. Niet omdat gebruikte pc’s minder energie vergen, maar omdat je bijdraagt aan een reductie van afval.

Ook al is de pc gebruikt, wij zijn ervan overtuigd dat we ook voor jou een goede pc hebben in ons assortiment. Neem snel een kijkje in onze webshop. Weet je nog niet precies welke pc je wilt kopen, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor een gratis en vrijblijvend advies!