Zoek
Filters
Close

Refurbished Computer

Een refurbished computer is een reeds gebruikte computer die is opgeschoond en waarvan de kwaliteit is teruggebracht naar het oorspronkelijke niveau. Device.nl heeft veel ervaring met deze werkwijze en verkoopt refurbished computers tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Zo heb je toch een kwalitatief product in huis die jarenlang mee gaat, maar betaal je een stuk minder. Daarnaast krijg je 12 maanden garantie en wordt je computer direct gemaakt als er een deffect is, zodat je geen risico loopt.

Refurbished computer werkwijze

Bij het herstellen van de computers gaan we zeer grondig te werk. Wij kopen producten die altijd goed zijn onderhouden in bij grote organisaties en instellingen. Vervolgens brengen we deze naar onze asset recovery facility. Hier zitten onze techneuten die jarenlange ervaring hebben met het opschonen en herstellen van gebruikte materialen. De computer wordt eerst geheel data-vrij gemaakt zodat er geen bestanden van de oude gebruiker meer te vinden zijn. Vervolgens wordt de computer grondig schoongemaakt, zodat deze weer als nieuw wordt ervaren. Tot slot gaan we onderdeel voor onderdeel na, en checken we alle functies. Als een onderdeel niet meer voor 100% functioneert herstellen we, of vervangen we deze met een vergelijkbaar nieuw onderdeel. Een 100% functionerende refurbished computer is het resultaat!

Refurbished computer kopen

Ben je op zoek naar een goedkope computer die technisch helemaal in orde is, nog jarenlang mee gaat en eruitziet als nieuw? Een refurbished computer heeft dit allemaal, en je krijgt er ook nog eens 12 maanden garantie bij! Weet je nog niet precies welke refurbished computer je wilt kopen en zit je nog in de oriënterende fase? Via ons contactformulier kun je direct contact met ons opnemen voor vrijblijvend en gratis advies. Weet je wel al precies welke refurbished computer het beste bij jou past? Neem dan een kijkje in onze webwinkel!