Zoek
Filters
Close

Refurbished laptop

Een refurbished laptop van Device.nl worden vaak als nieuw ervaren. Zowel qua uiterlijk als technisch zijn de producten namelijk 100% in orde. Wij kopen onze laptops in bij organisaties die de hoogwaardige producten nieuw hebben ingekocht. Wij zorgen ervoor dat we alleen producten inkopen die altijd goed onderhouden zijn. Als de producten bij ons binnen komen, knappen we ze weer helemaal op. Door alle data van de laptops te halen, de laptop van binnen en buiten op te schonen en alle onderdelen te vervangen die niet 100% functioneren, brengen we een kwalitatief hoogstaande refurbished laptop opnieuw in de markt.

Voordelen refurbished laptop

Onze klanten zijn altijd enthousiast over ons aanbod, maar wij krijgen geregeld de vraag wat alle voordelen van een refurbished laptop zijn. Wij hebben ze daarom overzichtelijk op een rij gezet.

  • Een refurbished laptop is tientallen procenten goedkoop dan een gloednieuwe variant. Iemand die op zoek is naar een budget model van kwaliteit, komt dus al snel bij een refurbished product uit.
  • Een refurbished laptop van device.nl heeft 12 maanden garantie. Dit is natuurlijk een groot voordeel ten opzichte van een tweedehands model van een particulier.
  • Een refusbished laptop van device.nl is technisch 100% in orde. Alle onderdelen worden bij het minste of geringste vervangen voor een nieuw vervangend onderdeel.
  • Een refurbished laptop is goed voor het milieu. Door materiaal te hergebruiken zorg je ervoor dat er minder afval in omloop is.
     

Refurbished laptop kopen

Zoek je een budget laptop die technisch in orde en van hoge kwaliteit is? Neem eens een kijkje in onze webwinkel. We hebben een breed aanbod dus er zit vast wel iets voor je bij. Als je nog niet precies weet welke refurbished laptop je wilt kopen, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken!