Search
Filters
Close

Refurbished Laptops

Device.nl koopt laptops in, knapt ze op, en brengt ze als refurbished laptops op de markt. De kwaliteit van deze producten zijn niet te onderscheiden van nieuwe modellen, maar ze zijn tientallen procenten goedkoper. Wat wil een mens nog meer? De laptops worden ingekocht bij grote organisaties en direct naar onze asset recovery facility gebracht, waar we onze zogenaamde IT-magie laten spreken. We schonen de producten van binnen en buiten op, halen alle data van de vorige gebruiker eraf en vervangen onderdelen die niet meer voor 100% functioneren. Vervolgens verkopen we de refurbished laptops in onze webwinkel.

 

Refurbished laptops met garantie

Onze asset recovery facility heeft jarenlange ervaring en weet precies hoe de kwaliteit van een product weer kan worden teruggebracht naar het originele, optimale niveau. Daardoor geven we al onze producten maar liefst 12 maanden garantie. Dit betekent dat bij een klein technisch defect binnen 12 maanden, de laptop gratis wordt hersteld. Als dit niet meer mogelijk is, krijg je van ons een nieuwe.

 

Refurbished laptops voor een beter milieu

Je kunt je wel voorstellen dat als iedereen een nieuwe laptop koopt, we binnen de kortste keren een enorme hoeveelheid laptops in omloop hebben die voor veel afval zorgen. Het milieu speelt echter een steeds bepalendere rol in het voortbestaan van de aarde. Door refurbished laptops nieuw leven in te blazen draag jij je steentje bij aan een beter milieu. Er komt namelijk minder afval in omloop. Zo vang je twee vliegen in een klap: een goedkopere laptop, en een beter milieu!

 

Refurbished laptops kopen

Zoek je een goedkope laptop, maar wil je wel kwaliteit en waar voor je geld? Refurbished laptops van Device.nl zijn dan een uitstekende keuze! Onze producten zijn technisch 100% in orde en niet van nieuw te onderscheiden. Daarnaast krijg je net als met nieuwe producten 12 maanden garantie, maar betaal je tientallen procenten minder. Neem een kijkje in ons ruime assortiment refurbished laptops, of neem contact op met onze klantenservice voor gratis en vrijblijvend advies.