Zoek
Filters
Close

Refurbished PC

Een refurbished pc is een tweedehands pc die professioneel opgeknapt is en qua techniek/uiterlijk als nieuw functioneert. Door goed onderhouden pc’s bij andere organisaties in te kopen en deze naar onze asset recovery facility te sturen, kunnen we ervoor zorgen dat de refurbished pc weer bijna als nieuw de markt kan worden opgebracht.

Dit doen we door de data van de oude gebruiker te verwijderen, de pc op te schonen en onderdelen te vernieuwen die niet meer voor 100 % werken. Het resultaat is dat de refurbished pc er niet alleen spik en span uit ziet, maar ook weer als nieuw functioneert. Het grote voordeel is dat deze refurbished modellen tientallen procenten goedkoper zijn dan een nieuwe variant.

Voordelen refurbished PC

Wellicht kun je zelf al een aantal belangrijke voordelen opnoemen. Wij krijgen echter vaak de vraag om de voordelen nogmaals op een rij te zetten:

  • Een refurbished pc is een stuk goedkoper dan een nieuw model. Je bespaart dus een hoop kosten, terwijl de kwaliteit gewaarborgd blijft.
  • Device.nl geeft 12 maanden garantie op alle producten. Dit komt omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit.
  • Technisch is een refurbished pc niet te onderscheiden van een nieuwe computer. Dit komt omdat onze asset recovery facility alle onderdelen nauwkeurig checkt en bij het minste of geringste het onderdeel vervangt voor een nieuwe.
  • Een beter milieu begint bij jezelf! Door bestaande materialen nieuwe leven in te blazen zorg je ervoor dat er minder afval in omloop is.

Refurbished PC kopen

Device.nl heeft jarenlange ervaring met het opknappen van gebruikte materialen. Onze technici zijn zeer bedreven in hun vak en staan voor de kwaliteit die zij leveren. Als onze producten binnen 12 maanden een technisch defect hebben, wordt dit onderdeel waar mogelijk direct vervangen, anders krijg je een nieuwe refurbished pc van ons. Neem een kijkje in onze webwinkel voor ons hele assortiment, of neem contact op voor vragen.