Zoek
Filters
Close

Tweedehands & refurbished

Tweedehands producten zijn anders te noemen dan Refurbished. Op deze pagina leggen we je de verschillen uit. Er zijn in principe drie vormen van een productstaat bij electronica.

  • Tweedehands
  • Refurbished
  • Nieuw

Je zou zeggen dat Refurbished en Tweedehands hetzelfde is, het zijn immers beide gebruikte goederen die opnieuw verkocht worden. Refurbished is echter anders ten opzichte van tweedehands vanwege dat Refurbished goederen door ons zijn nagekeken en gereviseerd. Refurbished producten worden tijdens een strenge controle op kwaliteit en functioneren getest en zonodig worden er onderdelen vervangen of gerepareerd. Hierna wordt het product schoongemaakt, en wordt de data gewist. De software wordt geupdate naar de laatst mogelijk versie.

Vaak worden er een nieuwe accessoires bijgeleverd, maar het belangrijkste verschil is de garantie. Op tweedehands producten zit vaak geen of maar een beperkte garantie, omdat het niet gecontroleerd is kan de verkoper het risico niet lopen om een lange garantie aan te bieden. Je ziet dan ook dat electronica tweedehands alleen verkocht wordt door eindgebruikers zelf, op bijvoorbeeld marktplaats. Refurbished producten worden bij ons met minimaal 12 maanden garantie geleverd.

 

Wat is het verschil met tweedehands?

Een eerder gebruikt product wordt vaak vergeleken met tweedehands. Bij refurbished producten ligt dit echter totaal anders. Voordat onze producten het stempel ‘refurbished’ krijgen gaan deze deze producten door de handen van ons refurbishmentteam, waarbij er een controle wordt uitgevoerd op meerdere vlakken.  Deze controle zorgt ervoor dat een refurbished product van Device.nl van vergelijkbare kwaliteit als een nieuw product. Wij hebben vertrouwen onze kwaliteit die door onze team word geleverd dat wij 12 maanden garantie geven op onze producten. Heel wat anders dan een tweedehands aankoop!

 

Refurbished & Zekerheid

Met Refurbished van Device.nl koop je dus zekerheid. Een tweedehands product wordt dus vaak door een gebruiker zelf aangeboden, zonder garantie of andere vorm van zekerheid.

Als je dus op zoek bent naar bijvoorbeeld een gebruikte telefoon hoef je niet alle moeite te nemen van het uitpluizen van marktplaatsen of social media, en hoef je geen risico te lopen, maar kun je met zekerheid bij ons online een refurbished telefoon aanschaffen met garantie.