Search
Filters
Close

Waarom kopen bij Device

Op zoek naar een smartphone, tablet, laptop of is je pc aan vervanging toe? Steeds meer mensen kiezen voor refurbished. Bij Device koop je kort gebruikte electronica uit het hogere segment met de beste kwaliteit. En dat is goed voor je bankrekening, goed voor het milieu én ze gaan minstens zo lang mee als een nieuw product.

 

Refurbished electronica

Letterlijk vertaald uit het Engels betekent refurbished ‘opgepoetst’. Bij Device gaan we alleen wel een stapje verder. Alle electronica die binnenkomt inspecteren we grondig, we vervangen onderdelen waar nodig en richten de apparatuur vervolgens weer volgens de laatste kwaliteitstandaarden in. Daarna testen we de electronica uitgebreid zodat je zeker weet dat alles vanbinnen perfect werkt en er van buiten weer netjes uitziet. Dit betekent dat je daarna beschikt over een product dat bijna niet van nieuw te onderscheiden is.

 

Kiezen voor Device is voordelig

Kiezen voor Device biedt meer voordelen. Zo is een refurbished product namelijk vele malen goedkoper dan een nieuw product. Device biedt A-merken aan met kortingen en die kunnen flink oplopen. Bedenk daarbij dat een refurbished product minstens net zo lang meegaat en tel uit je winst.

 

Duurzame keuze voor het milieu

Maar kiezen voor refurbished is niet alleen duurzaam voor je bankrekening; het is ook nog eens goed voor het milieu. Electronisch afval of ‘E-waste’ is een steeds grotere belasting voor de omgeving om ons heen. Kies je voor refurbished dan maak je een groene keus; zonder onnodig afval of verspilling van grondstoffen en energie.