Search
Filters
Close

Warranty

Onbezorgd genieten van je device, klinkt goed toch? Dat vinden wij ook en daarom geven we bij Device.nl 12 maanden garantie op onze devices. Zo helpen wij de keuze voor refurbished te vergemakkelijken.

 

 


 

Meer informatie

 

Wat valt buiten de garantie?

Een device moet, bij normaal gebruik, voldoen aan de verwachting die je ervan hebt. Daarom heb je wanneer het device binnen 12 maanden een defect vertoond wat binnen onze garantie valt, recht op gratis reparatie of een vervangend device.

De volgende punten vallen buiten de garantie:

- verzending van een reparatie naar Device.nl
- dataverlies en herinstallatiekosten software
- vochtschade
- schade aan de glasplaat, valschade en iedere andere vorm van zelf aangerichte schade.

Wanneer je een reparatie en/of technische aanpassing (bijvoorbeeld het vervangen van een accu en/of glasplaat) laat uitvoeren door een andere partij dan Device.nl vervalt de garantie.

 


 

Kan ik garantie uitbreiden?

Op sommige producten bieden wij de optie om de garantie te kunnen uitbreiden tegen extra kosten. Verder krijg je op al onze producten standaard de 12 maanden garantie omdat wij volledig achter de kwaliteit van onze producten staan.

 


 

Ik heb een probleem met mijn device

Voldoet jouw device niet aan je verwachting, of werkt deze niet naar behoren? Dan kun je een beroep doen op de garantie. Dit doe je door het probleem zo duidelijk mogelijk te omschrijven in een e-mail en deze te sturen naar info@device.nl Wij behandelen deze e-mail binnen 48 uur.
Omdat je jouw device natuurlijk liever niet onnodig mist streven wij er in eerste instantie altijd naar het probleem op afstand op te lossen. Twijfel je of iets wel of niet onder de garantie valt? Neem gerust contact met ons op.

 


 

Welke garantie krijg ik op accessoires?

Voor garantie op accessoires geldt een andere termijn dan op de devices zelf. Bij Device.nl heb je standaard 12 maanden garantie op de accessoires, gerekend vanaf de aankoopdatum. Indien de producten binnen die periode een defect vertonen en er geen val-, stoot- of waterschade is, wordt het accessoire kosteloos gerepareerd of omgeruild.

 


 

Welke garantie krijg ik op reparaties?

Op onze reparaties geven wij 3 maanden garantie. Schade of defecten ontstaan door toedoen van de gebruiker vallen buiten de garantie. Hieronder valt vochtschade, schade aan de glasplaat, valschade en iedere andere vorm van zelf aangerichte schade.
Laat je nog een andere reparatie en/of technische aanpassing uitvoeren door derden? Dan vervalt de originele productgarantie en de garantie op de reparatie.